Back to All Events

Winemakers Dinner Med Bodegas Montecillo og Flying Culinary Circus!

  • Flying Culinary Circus Prinsesseall√©en 46 0276 Oslo (map)

Bodegas Montecillo kombinerer det tradisjonelle fra den historiske regionen La Rioja Alta med en ny generasjons nytenking og engasjement.
Vi er s√• heldige √• f√• bes√łk at Rosio Osborne, som tilh√łrer sjette generasjon eiere av Montecillo. Hun skal guide oss gjennom de forskjellige vinene fra dette klassiske vinomr√•det og dele sin kunnskap om vinene og omr√•det med oss.
I kombinasjon med the Flying Culinary Circus sin fantastiske gastronomi er det duket for en aften av de sjeldne! Du vil f√• smake flere gamle √•rganger av de beste vinene fra vinhuset i Magnumflasker! 
Kr. 1190,- per person, aperitiff, 5 retters middag og viner og avec er inkludert i prisen! Se hele menyen og vinene ved å klikke på linken.