Back to All Events

Festmatkurs- Selskapsmeny av sesongens råvarer

  • Matkurs 8 Stockholmgata Oslo, Oslo, 0566 Norway (map)

Kurset starter med et foredrag om hvordan man lager festmiddag til mange. Hvordan man er gjest i eget selskap, nyte mat og drikke med gode venner, uten stress. Foredraget er en real «myteknuser» og vil gi deltagerne gode tips og teknikker for eksklusiv mat med enkle metoder før vi går på kjøkkenet hvor deltagerne lager en 4 retters festmeny av sesongens råvarer sammen med våre rutinerte kurskokker til

Hvordan få en brukbar saus til å smake fantastisk?

Bli med når smakens fysiologi avsløres. Ti minutter med smakeskje og kokkens smakpalett over en sausekjele gir mange AHA- opplevelser.

Når maten er klar har vi dekket opp til et festmåltid som gjerne nytes med en drikkemeny som presenteres av en av våre sommelierer.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet.

Sommermenyen består av herlige retter, med blant annet hvit asparges, ørret, grillet kidd (kje), rabarbra og hjemmelaget iskrem.. og høstmenyen blir villere og varmere.


På dette kurset kan vi tilby en drikkepakke til kr 495,- med viner utvalgt til måltidet, hvor dere blant annet får oppleve en herlig kombinasjon av hvit asparges og silvaner.

Dette kan bestilles og forhåndsbetales i sammenheng med påmeldingen.
Vi har alle rettigheter.
Kurset starter klokken 18:00

Meld deg på Sesongens 4 retters festmatkurs kr. 1 495,-

🎟 Billetter