Back to All Events

Women & Wine 2019

  • Oslo MilitĂŠre Samfunn 3 Myntgata Oslo, Oslo, 0151 Norway (map)

Vi gelder oss til vĂ„ren kommer med sol, varme og nye, spennende viner!

Du kan allerede nÄ sikre deg en billett til vÄrens sprudlende vinmesse med over 250 viner! Noen produsenter er allerede bekreftet og vi vil oppdatere denne siden etterhvert som flere spennende vinhus melder sin ankomst.

ForelĂžpig kan vi love god Champagne fra flere Champagnehus samt mye god rosĂ©vin, hvitvin og noe rĂždvin. Det vil vĂŠre fokus pĂ„ vĂ„rens nye lanseringer og nye Ă„rganger. Du fĂ„r mĂžte vinmakerne og andre eksperter fra vinhusene. 

Vi fĂ„r ogsĂ„ besĂžk fra de superflinke kokkene i "The Flying Culinary Circus", som skal lage noen spennende smaksprĂžver vi kan teste til vinene. 

Inkludert i billettprisen fĂ„r du ogsĂ„ et foredrag av Christer Berens der man ogsĂ„ kan stille spĂžrsmĂ„l om vin og mat eller annet. Du fĂ„r ogsĂ„ et flott Bordeaux vinglass fra Schott Zwiesel som du kan ta med hjem etter smakingen. 

Billettprisen er kr. 320,- per person.

(Begrenset antall plasser).

Earlier Event: May 4
TromsÞ Øl & Vinfestival
Later Event: May 14
DN Champagnemesse